субота, 24 березня 2018 12:46

"Антонов" намагається обійти санкції на обладнання

"Антонов" намагається обійти санкції на обладнання
ДП "Антонов" веде перемовини з Білоруссю. Фото: YouTube

Компанія "Антонов" шукає можливості обійти санкції і налагодити серійний випуск літаків через Білорусь.

ДП Антонов і Мінський завод цивільної авіації №407 (МЗГА) ведуть закриті переговори про створення сервісного центру в Мінську, повідомляє Liga.net.

Компанія планує у Білорусі планується продовжувати льотну придатність, ресурс літаків АН, проводити сервісне обслуговування, ремонт і збірку літаків сімейства Ан-148/158.

У рамках співпраці розглядають можливість використання російських комплектуючих. В тому числі і тих. які підпали під санкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець робить вражаючі фото українських літаків

Імпортозаміщення російських комплектуючих не допомагає запустити серійне виробництво. Компанія проводить його з 2015 року.

У ДП "Антонов" підтвердили факт переговорів, але коментувати подробиці проекту відмовилася. Оскільки остаточне рішення щодо його реалізації ще не прийнято.

Український літак Ан-225 "Мрія" здійснив перший пробний політ після ремонту і модернізації. Пілоти підняли літак на висоту майже 12 км, де протестували нове навігаційне обладнання.

Зараз ви читаєте новину «"Антонов" намагається обійти санкції на обладнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі