пʼятниця, 13 липня 2018 12:37

Як каратимуть недобросовісних туроператорів

Як каратимуть недобросовісних туроператорів
У реальному часі важко відстежити чи продав приватний туроператор більше путівок, ніж може обслужити. Фото: znaj.ua

У Кабміні анонсували посилення відповідальності туроператорів за невиконання зобов'язань. Зокрема йдеться про несвоєчасне вивезення туристичних груп.

"Дав доручення міністру економіки. Спільно з Міністерством інфраструктури утворили групу і зараз працюють над тим, щоб посилити відповідальність за туристичну діяльність", - заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час години запитань до уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці дві доби не могли вилетіти з Єгипту

Він наголосив, що в Україні туроператори приватні. Тому мають місце затримки і скасування рейсів. У реальному часі важко відстежити, чи продала компанія більше путівок, ніж може обслужити.

Майже 300 українських туристів декілька днів не могли вилетіти з аеропорту Монастир в Тунісі. Пасажири стверджували, що авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel в особі приймальної компанії Insight Holidays не виконують своїх зобов'язань з повернення громадян України додому.

Зараз ви читаєте новину «Як каратимуть недобросовісних туроператорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі