понеділок, 06 січня 2014 09:45

120 тисяч заробило івент-агентство, організовуючи новорічні корпоративи

120 тисяч заробило івент-агентство, організовуючи новорічні корпоративи
Вартість корпоративів у великих компаніях цього року обходилася у 15-20 тисяч доларів

120 тисяч гривень у грудні заробило одне зі столичних івент-агентств. З 19 по 30 грудня там організували 7 новорічних корпоративів. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла арт-директор івент-агенства Галина Войтюк.

"Торік мали на 4 корпоратива більше, - говорить Галина Миколаївна. – Як маленькі фірми, так і великі компанії, цього року масово відмовлялися від  святкування Нового року у колективі з метою економії. Інші замість ресторанів збирали свої колективи на фірмі, обходилися солодким столом і шампанським".

За словами Войтюк, торік на корпоративи великі компанії запрошували співаків і були готові платити за їхні виступи по $20 тис.

"Тепер замість дорогих співаків та гуртів замовляють набагато дешевші бармен-шоу, - каже арт-директор. – На фірму або у ресторан приїжджає бармен. Він готує коктейлі, показує барменські фокуси та виставляє піраміди з шампанським".

Вартість корпоративів у великих компаніях цього року обходилася у $15-20 тис.

"Це майже удвічі менше, ніж торік, - говорить Войтюк. – На маленьких фірмах новорічні корпоративи обходились у 30-50 тисяч гривень. Ті, хто відмовляються від корпоративів заради економії, дуже помиляються. Бо насправді таке святкування у колективі краще мотивує працівників до праці, ніж премія чи солодкий подарунок".

Є компанії, які влаштовують корпоративи за рахунок своїх працівників.

"Таке свято мало коли добре вдається. Прощатися зі своїми кровними грошима люди не дуже люблять, тому намагаються зекономити на всьому. Аби свято вдалося, ресторан треба бронювати хоча б за місяць. Деякі компанії перенесли корпоративи на січень, тому влаштовувати для них святкування будемо вже з 8 січня, коли країна повернеться до роботи після вихідних. В основному у січня святкують торгівельні компанії, які напередодні Нового року мають багато замовлень. У грудні їм не до святкування".

За словами арт-директора, без скандалів на корпоративах не обходиться.

"За чотири роки роботи в івент-агентстві чого я тільки не бачила, - зізнається Галина Миколаївна. – У когось телефон вкрадуть під час корпоративу, когось дружина з коханкою застукає. Двічі за моєї пам'яті після гуляння люди втрачали роботу. Один так напився, що не впізнав власного шефа, розбив у ресторані вікно і мало не зґвалтував офіціантку".

Зараз ви читаєте новину «120 тисяч заробило івент-агентство, організовуючи новорічні корпоративи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі