субота, 30 грудня 2017 09:05
Сергій Дзех
Сергій Дзех
Журналіст, редактор

Порошенко довів

– У вас тут одні наркомани й алкоголіки живуть. Злодюги, – каже Іван.

Працює у житлово-експлуатаційній дільниці. З трьома колегами тиждень ремонтують під'їзд у будинку: поставили пластикові вікна, пофарбували стіни, замінили частину труб у підвалі. Коли працювали на шостому поверсі, трохи речей і банок із фарбами лишили на четвертому. За півгодини Іван спускався на перекур. Краму вже не було.

– За останні півроку відремонтував 12 домів. І тільки у вашому отака халепа сталася. Стовідсотково ж хтось із жильців украв. Бо домофон на під'їзді. Ліва людина не зайде. Я в шоці. В одній з украдених сумок були мої особисті інструменти. 5 тисяч гривень коштують. – продовжує Іван. – Пішов у жед до начальниці. Написав заяву про компенсацію. А вона засміялася і при мені її порвала. Каже: "Я не винна, що ти такий дурний. Не знаєш, які люди в Україні живуть?"

Наступного дня зустрічаю в під'їзді сусіда Артема. Переповідаю йому історію.

– Та я в курсі. Навіть більше скажу: здогадуюся, хто потяг речі, – каже Артем. – Скоріше всього, це Максим із четвертого поверху. Він недавно роботу втратив. На нову ніде не беруть. А вдома троє малих дітей. Якось годувати треба. От і пішов на злочин. Але я його не виню. Скоріше – Порошенка. Це він своєю політикою людей до такого довів

Зараз ви читаєте новину «Порошенко довів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі