понеділок, 24 липня 2023 06:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Журналісти з'ясували, де тримають терориста Гіркіна

Журналісти з'ясували, де тримають терориста Гіркіна
Дії терориста Ігоря Гіркіна налякали Кремль. Фото: eastnews.ua

Терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) тримають у двомісній камері СІЗО "Лефортово" у Москві.

У нього є телевізор і холодильник. Колишній лідер терористів так званої ДНР уже скористався бібліотекою, повідомляє російський "Интерфакс".

"Гіркін заарештований у РФ у справі про заклики до екстремізму. Учора ми відвідали СІЗО-2 ФСВП Росії, більш відоме як "Лефортово", і зайшли в камеру Ігоря Гіркіна", – заявив відповідальний секретар московської Громадської спостережної комісії (ГСК) Олексій Мельников у коментарі журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арешт Гіркіна свідчить про послаблення впливу ФСБ – ISW

Стрєлков відмовився коментувати умови утримання в СІЗО, але "ознак морального або фізичного тиску виявлено не було", додав Мельников.

21 липня в РФ затримали терориста та воєнного злочинця Ігоря Гіркіна. Заарештували його нібито за заявою колишнього "вагнерівця". Суд у Москві заарештував його на два місяці.

Торік Гаазький суд присудив Гіркіну довічне ув'язнення за знищення малазійського літака Boeing MH17 на сході України у 2014 році.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти з'ясували, де тримають терориста Гіркіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі