вівторок, 05 вересня 2017 12:49

Журналіст розповів, звідки взялися ЛНР і ДНР

Журналіст розповів, звідки взялися ЛНР і ДНР
ЛНР і ДНР ворогували між собою з самого першого дня свого виникнення

Невизнані ДНР і ЛНР з самого початку ворогували між собою, бо утворилися з двох різних кланів.

Про це виданню Politeka розповів журналіст Денис Казанський.

"Це в Україні говорили "Донбас", а вони завжди були ситуативними союзниками. За часів України існували окремо донецькі і луганські клани. У Луганську царювали "комсомольці", колишній партактив. У Донецьку старих партпрацівників одразу усунули від влади. Прийшли кооператори, "нові українці" - різні цеховики, представники кримінальних угруповань. Між "донецькими" і "луганськими" завжди була принципова різниця.

ЛНР і ДНР утворилися не на порожньому місці, вони є продовженням кланів. Виникли за сприяння цих "вождиків" - представників Партії регіонів. Олександр Захарченко завжди працював на Бобкова, це колишній депутат від Партії регіонів. Є люди Ахметова", - сказав Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики влаштували криваву бійню один проти одного

Додав, що невизнані республіки ніколи не дотримувалися проголошених на самому початку ідей і постійно ворогували між собою, як злочинні угруповання.

Реінтеграція Донбасу пройде мирним шляхом, а Ігоря Плотницького й Олександра Захарченка ліквідує Кремль. Про це "Обозревателю" розповів Вілен Мартиросян, генерал-лейтенант запасу.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст розповів, звідки взялися ЛНР і ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі