неділя, 20 травня 2018 14:41

Журналіст повідомив про жахливі наслідки обстрілів мирних жителів на Донбасі

Журналіст повідомив про жахливі наслідки обстрілів мирних жителів на Донбасі
На Донбасі мирні жителі страждають від обстрілів бойовиків, які стаються все частіше. Фото: Qha

На Донбасі бойовики вже тиждень обстрілюють з артилерії будинки мирних жителів.

Про це в Facebook написав журналіст телеканалу ICTV Мікаель Ку, зазначивши, що не всі факти обстрілів цивільних потрапляють до зведень штабу АТО.

"За цей тиждень 7 мін розірвалися у дворах Новгородського, з ПТУР обстріляли городи Миколаївки, міна в Неліповці, снаряд розірвався у дворі Світлодарської школи, коли на навчанні були 380 школярів, за 10 хвилин без житла залишилися 4 сім'ї в Миколаївці-2, зруйновані будинки Курдюмовки... Це села, які не потрапляли в зведення АТО", - написав він.

Журналіст зауважив, що в Троїцькому снаряд бойовиків, який потрапив у будинок мирних жителів, вбив чоловіка та його сина, а матір отримала важкі поранення.

"Ця сім'я два тижні тому вже переживала обстріл їхнього будинку. Найбільше хвилювалися за молодшого 13-річного сина Діму. Старший брат Андрій накривав підлітка собою, коли лежали під час обстрілу під ліжком. Тоді всім вдалося вижити, вбило тільки корову, розбило дах. Після цього сім'я оговталася, підремонтували будинок... Їм було чим і ким пишатися! Це була найкраща сім'я в Троїцькому. Діма наприклад був чемпіоном по боротьбі. Посипані пилом нагороди досі стоять в зруйнованому домі ", - розповіли журналісту місцеві жителі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі окупованих територій залишилися без води

Люди дуже налякані, адже так само можуть втратити своє життя.

"Ми не знаємо хто буде з нас наступним...", - говорять вони.

Вранці 19 травня бойовики обстріляли селище Зайцеве. По житловому сектору було випущено 8 мін з мінометів калібру 120 мм.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст повідомив про жахливі наслідки обстрілів мирних жителів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі