пʼятниця, 20 липня 2018 13:59

ЗСУ звільнили від терористів місто на Луганщині

ЗСУ звільнили від терористів місто на Луганщині
Чотири роки тому від бойовиків звільнили місто Рубіжне на Луганщині. Фото: zik.ua

ЗСУ звільнили від бойовиків місто Рубіжне на Луганщині. 20 липня 2014 року дві колони українських військ, одна - з боку Старої Краснянки, інша - з боку Варварівки повз панчішну фабрику, пройшли через Рубіжне до Воєводівки.

Про це президент Петро Порошенко заявив під час розмови з канцлером ФРН Ангелою Меркель.

"Попри супротив терористів, сьогодні українські збройні сили заблокували місто Рубіжне Луганської області і зараз триває його звільнення від бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ взяли під контроль частину Луганська

Українська армія, незважаючи на опір бойовиків, які продовжують отримувати високоточну зброю та важку техніку з Росії, продовжує наступ та звільняє від цієї навали територію держави, відновлюючи порядок та життєдіяльність в містах і селах України", - підсумував Петро Порошенко.

22 травня 2014 року поблизу міста Рубіжного Луганської області в засідку проросійських бойовиків потрапила 5-та рота 2-го батальйону 30-ї механізованої бригади, яка рухалась через міст автошляхом у напрямку до міста Новодружеськ. Загинули 3 людини, ще 5 осіб — важко поранені.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ звільнили від терористів місто на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі