вівторок, 09 квітня 2019 08:12

ЗСУ врізали бойовикам: семеро убитих, шість поранено

ЗСУ врізали бойовикам:  семеро  убитих,  шість поранено
ЗСУ дали відсіч окупантам: ворог рахує втрати. ФОто - informator.news

8 квітня збройні формування Російської Федерації 13 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил. При цьому 7 разів застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння – важку артилерію та міномети.

Також ворог обстрілював наших захисників із протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили у штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відео дня: українські військові влучно вдарили по позиції бойовиків

Під час обстрілів один український військовий загинув, троє отримали поранення. Але жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 8 квітня 7 окупантів було знищено, шестеро – поранено.

Від початку поточної доби ворожих обстрілів позицій Об'єднаних сил не зафіксовано.

7 квітня "бригада 200" поповнилася черговим бійцем. Це 33-річний Євген Родний на прізвисько "Ніс" із Горлівки на Донеччині. А на кілька днів раніше в окупованому Росією Криму в реанімації самоліквідувався бойовик ДНР Павло Буденков на прізвисько "Паштет", який воював проти українських військових.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ врізали бойовикам: семеро убитих, шість поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі