пʼятниця, 29 липня 2022 18:43

ЗСУ "придушили" окупантів на Донбасі – деталі

ЗСУ "придушили" окупантів на Донбасі – деталі
На Донбасі відбили штурми ворога. Фото: eastnews.ua

На Слов'янському напрямку в районі Щурівки Збройні сили України виявили й знешкодили розвідувальну групу окупантів.

Росіяни використали ствольну, реактивну артилерію і танки біля населених пунктів: Долина, Богородичне, Курульки, Грушуваха, Вірнопілля, Сулигівка та інших сіл, повідомляє Генштаб у зведенні.

Поблизу Гусарівки діяла ворожа авіація.

На Краматорському напрямку обстріляли райони Сіверська, Івано-Дар'ївки, Кривої Луки, Серебрянки, Григорівки, Званівки, Спірного й Виїмки. Були авіаудари біля Серебрянки й Спірного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верещук закликала терміново евакуюватися з Донецької області

Біля Верхньокам'янського розвідгрупу окупантів вогнем змусили відійти. Противник вів повітряну розвідку з безпілотника.

"На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли військової та цивільної інфраструктури з артилерії і танків у районах населених пунктів Шуми, Кодема, Соледар, Бахмут, Весела Долина, Травневе, Зайцеве, Вершина та інших. Завдав авіаударів неподалік Покровського, Новолуганського, Соледара й Веселої Долини", – ідеться в повідомленні.

Окупанти намагалися штурмувати в районах Соледара, Вершини й Семигір'я. Зазнали втрат і відійшли.

На Авдіївському напрямку окупанти обстрілювали райони населених пунктів Павлівка, Авдіївка, Веселе, Вугледар, Водяне, Велика Новосілка, Піски, Новокалинове, Красногорівка, Шевченко та інших. Наступальні й штурмові дії окупантів у районах Авдіївки, Кам'янки, Красногорівки та Пісків ЗСУ придушили.

Російські окупанти вгатили ракетами по Краматорську на Донеччині вранці 29 липня .

Є поранені серед цивільного населення, повідомив очільник Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко. Серйозні руйнування домівок у приватному секторі селища Біленьке. Рятувальні роботи тривають.

На місці працюють спеціалісти вибухотехнічних служб, пожежники й рятувальники.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "придушили" окупантів на Донбасі – деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі