пʼятниця, 02 грудня 2022 07:07

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ повідомили переможні новини з фронту

ЗСУ повідомили переможні новини з фронту
За минулу добу наші воїни збили безпілотник типу "Орлан-10". Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Збройних сил України відбили атаки російських окупантів на Донбасі в районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області, а також Григорівка, Виїмка, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Курдюмівка, Північне, Первомайське, Красногорівка та Мар'їнка на Донеччині.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 19 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також трьох ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 2 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроуспіхи РФ: у ЗСУ розказали про реальну ситуацію під Бахмутом

"За минулу добу наші воїни збили безпілотник типу "Орлан-10", ‒ ідеться в повідомленні.

Окрім того, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили чотири пункти управління, район зосередження особового складу та ОВТ, а також п'ять інших важливих об'єктів окупантів.

Кремль не засвоїв уроків з попередніх кампаній з великою кількістю втрат на фронті, які зосереджені лише з метою обмеженого оперативного чи стратегічного значення. Про це свідчать російські зусилля навколо Бахмута на Донеччині.

З кінця травня армія Російської Федерації перманентно витрачає бойові сили на невеликі населені пункти довкола Бахмута. У своєму наступі за шість місяців вони змогли просунутися лише на кілька кілометрів. Дії РФ щодо наступу на Бахмут призвели до поступового виснаження живої сили й техніки, внаслідок цього війська опинилися затиснутими у незначних населених пунктах на тижні й місяці.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ повідомили переможні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі