четвер, 14 липня 2022 14:23

ЗСУ "насипали" окупантам на Донеччині. Ті відступили з втратами

ЗСУ "насипали" окупантам на Донеччині. Ті відступили з втратами
ЗСУ відбили атаку окупантів на Донеччині. Фото: Генштаб

Російські окупанти наступали на Донецькому напрямку. Понесли втрати і відступили.

Минула доба пройшла досить напружено. Обстріли продовжуються по всій лінії фронту. Росія бʼє по Слов'янську та Бахмуту. Про це під час брифінгу 14 липня повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вкотре вдарила по Слов'янську: наслідки руйнівні

"Були спроби з боку Росії наступу на Донецькому напрямку, ворог поніс втрати та змушений був відступити. За останню добу три людини загинули, чотири людини отримали поранення в області", – заявив Павло Кириленко.

Додав, що зранку завершили розбір завалів у Часовому Яру. Подякував всім рятувальникам. Вони працювали у дуже складних умовах. І зробили все можливе, щоб врятували людей.

На Донеччині російські окупанти обстріляли смт. Гродівка та село Іванівка. Влучили у поле з пшеницею та у дитячу пісочницю біля житлового будинку.

Російські окупанти на Донеччині за добу обстріляли 21 населений пункт. Агресори завдали 33 удари по населенню, вбивши та поранивши мирних жителів регіону.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "насипали" окупантам на Донеччині. Ті відступили з втратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі