четвер, 14 липня 2022 09:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вкотре вдарила по Слов'янську: наслідки руйнівні

Увечері 13 та вранці 14 липня місто Слов'янськ на Донеччині зазнало чергових ворожих ударів.

Унаслідок атаки є руйнування та постраждалі, повідомила Слов'янська військова адміністрація в Тelegram із посиланням на мера міста Вадима Ляха.

"Пошкоджені житлові будинки. Двоє людей дістали поранень", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни завдали авіаракетних ударів по Краматорську: перші подробиці

Лях закликав слов'янців не відкладати з рішенням щодо евакуації. Тим більше, що в жителів громади з'явився ще один прихисток – у Коростені Житомирської області. Зазначається, що новий евакуаційний маршрут став можливим завдяки місту-побратиму та його меру Володимирові Москаленку.

"Розселятимуть безкоштовно – в гуртожитках, профілакторіях, порожніх будинках і квартирах. Також евакуйованим пропонують безкоштовні обіди та гуманітарну допомогу. Не варто відмовлятися від простягнутої руки допомоги. Не відкладайте рішення щодо евакуації", – сказав Лях.

Перший виїзд до Коростеня запланований на п'ятницю, 15 липня. Записатися можна за телефонами гарячої лінії. Вони на фото нижче.

Автор: /t.me/slv_vca
  За цими номерами можна записатися на евакуацію зі Слов'янська
За цими номерами можна записатися на евакуацію зі Слов'янська

Після майже повної окупації Луганщини, росіяни кинули всі сили в наступ на Донеччину. Упродовж 13 липня загарбники вбили щонайменше трьох мирних жителів цієї області. Ще п'ятеро людей отримали поранення, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Водночас неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі. Ці міста тимчасово захоплені.

Зараз ви читаєте новину «Росія вкотре вдарила по Слов'янську: наслідки руйнівні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі