пʼятниця, 27 жовтня 2017 19:38

Зона АТО: захисникам передали військовий броньований автомобіль

 

У зону проведення АТО передали військовий броньований автомобіль.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Спецавтомобіль швейцарського виробництва уже побував у зоні проведення антитерористичної операції, де його було підірвано ворогом. На щастя, екіпаж залишився неушкодженим, проте залізний товариш військовослужбовців зазнав серйозних ушкоджень і потребував ремонту. На жаль, в обласному бюджеті немає можливості профінансувати всі потреби, проте є люди, які бажають підтримати сьогодні армію. Така допомога нашим хлопцям з боку волонтерів і підприємців – це вже неабияка підмога обласній владі", – прокоментував подію голова Сумської ОДА Микола Клочко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окупований Донбас приїхав 70-й путінський гумконвой

За словами заступника голови Спілки ветеранів АТО Сумської області Юрія Удовенка, відновлювали військову машину колеги сумських волонтерів у Києві, які і надали частину коштів. Гроші також допомагали збирати і учасники АТО, проте до необхідних 300 тисяч гривень не вистачало ще третини.

На Луганщині відкрили міст після капітального ремонту через річку Сіверський Донець, який з'єднав міста Рубіжне і Новодружеськ.

Зараз ви читаєте новину «Зона АТО: захисникам передали військовий броньований автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі