неділя, 16 серпня 2015 02:18

Жебрівський анонсував відкриття першого логістичного центру на 22 серпня

Жебрівський анонсував відкриття першого логістичного центру на 22 серпня
www.dw.com

Перший логістичний центр з'явиться 22 серпня в Донецькій області.

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський на зустрічі з Координатором з гуманітарних питань ООН в Україні Нілом Уокером, передає прес-служба ДонОДА.

"22 серпня цього року буде відкрито перший логістичний центр у Донецькій області на Артемівському напрямку. Він буде розташований між блокпостом "Майорськ" і КПВВ "Зайцеве", - заявив Жебрівський.

Він зазначив, що на тимчасово окупованій території склалася дуже складна гуманітарна ситуація: високі ціни на всі групи товарів, неякісна російська продукція, відсутність необхідних медикаментів.

"Ми розуміємо, що там теж живуть громадяни України, які просто стали заручниками російської агресії. Створення логістичних центрів - це крок їм назустріч", - підкреслив Жебрівський.

Також він повідомив про підготовку до відкриття ще одного гуманітарно-логістичного центру біля КПВВ "Новотроїцьке" на південному напрямку, але його будівництво поки ускладнено обстрілами з боку бойовиків.

"Там ми поки будувати не можемо. Бойовики б'ють прицільно по територіях, біля яких повинен відкритися логістичний центр", - зазначив голова ОДА.

Раніше керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що бойовики зривають створення логістичних центрів на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський анонсував відкриття першого логістичного центру на 22 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі