понеділок, 09 січня 2023 07:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Збиті гелікоптери й знищені ЗРК: повідомили гарні новини з передової

Збиті гелікоптери й знищені ЗРК: повідомили гарні новини з передової
Українські воїни за добу збили три гелікоптери противника. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Червонопопівка Луганської області, а також Соледар, Красна Гора, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Мар'їнка, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 17 ударів по районах зосередження окупантів, а також три удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 9 січня.

"Водночас наші воїни збили три гелікоптери противника (Ка-52, Мі-24 та Мі-8), а також три розвідувальних безпілотники типу "Орлан-10", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фейкову операцію "відплати" РФ у Краматорську не повірили навіть пропагандисти – ISW

Українські ракетники та артилеристи уразили сім районів зосередження живої сили та військової техніки противника, а також його склад пально-мастильних матеріалів.

Російські окупанти зазнають втрат. Підтвердилося ураження 5 січня пункту дислокації російських окупаційних військ у Гаврилівці Другій Херсонської області.

Втрати російської армії в Україні можуть становити понад 300 тис. вбитих та поранених. Проте керівництву РФ байдуже на цифри, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «Збиті гелікоптери й знищені ЗРК: повідомили гарні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі