вівторок, 11 квітня 2017 07:17

Загострення в АТО: бойовики били 64 рази, застосовували важку артилерію

Загострення в АТО: бойовики били 64 рази, застосовували важку артилерію
Бойовики 64 рази за добу обстріляли позиції ЗСУ в зоні АТО Фото - Радіо Свобода

Минулої доби російсько-окупаційні війська 64 рази вели вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Бойовики застосовували артилерію та міномети "важких" калібрів. Поранено 5 українських військових.

На Приморському напрямку, по захисниках Водяного, ворог відкривав вогонь зі 122мм артилерії, мінометів калібру 120мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП.

На Донецькому напрямку по захисниках Шахти "Бутівка" били міномети калібру 120 мм та кулемети великих калібрів. Оборонців Авдіївки та Опитного ворог накривав вогнем 82-мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По опорних пунктах ЗСУ поблизу Зайцевого, Пісків та Луганського противник гатив з гранатометів та кулеметів великих калібрів, а позиції в районі Кам'янки обстріляв з кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку, оборонців Кримського та Катеринівки противник обстрілював з мінометів калібру 82мм, по захисниках Валуйського, станиці Луганської та селища Донець — бив з гранатометів. Опорні пункти в районі Лобачевого обстрілював зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "США готують санкції" - експерт пояснив загострення на Донбасі

Вчора, 10 квітня терористи 28 разів відкривали вогонь по українських військах на Донбасі. Двоє військових отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Загострення в АТО: бойовики били 64 рази, застосовували важку артилерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі