середа, 15 лютого 2023 13:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Загострення на східному фронті: ворог атакує "хвилями" за підтримки авіації

Загострення на східному фронті: ворог атакує "хвилями" за підтримки авіації
Росіяни атакують "хвилями" за підтримки авіації. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На фронті на Луганщині йде потужне загострення поблизу Білогорівки та Кремінної.

Водночас захисники України на Донбасі тримають оборону. Про ситуацію у регіоні станом на ранок, 15 лютого, розповів глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Наші військові тримають оборону. Інформація від російських пропагандистів про нібито просування ворога не відповідає дійсності. Окупанти перекидають додаткові резерви та техніку на Луганщину. Ми розуміємо, чого саме чекати від РФ", – сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ з новою силою вгатила ракетами по Донеччині: є жертви

Росіяни атакують "хвилями" за підтримки авіації.

"Загострення у Білогорівці та на Кремінському напрямку є. Але орки не вийшли на адмінкордони Луганщини. Інформація, яку розповсюджують рашисти не відповідає дійсності", – наголосив Гайдай.

Авіація ЗСУ протягом доби завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Українські ракетники і артилеристи уразили пункт управління ворога, два райони зосередження живої сили противника, шість складів боєприпасів та дві станції радіоелектронної боротьби росіян.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на східному фронті: ворог атакує "хвилями" за підтримки авіації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі