субота, 03 червня 2017 20:47

Зафіксовано 19 випадків відкриття вогню - штаб АТО

Зафіксовано 19 випадків відкриття вогню - штаб АТО
З початку доби бойовики 19 разів відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України. Фото: 112.ua

З початку доби бойовики 19 разів відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Приморський напрямок. Ця ділянка лінії зіткнення залишається найскладнішою. В перші години доби незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь зі 120-мм мінометів по опорних пунктах в районі Богданівки. Згодом з мінометів калібру 82 мм обстрілювали позиції сил АТО поблизу Чермалика, Водяного та Мар'їнки. З такого ж озброєння противник по обіді два рази відкривав вогонь по українських воїнах, котрі тримають оборону неподалік Красногорівки. Під час обстрілу декілька ворожих мін знову влучили у житлові квартали цього населеного пункту", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли Красногорівку, поранено жінку

Донецький напрямок. Тут вдень під вогнем противника опинились оборонні укріплення сил АТО у передмісті Авдіївки. Бойовики, зокрема, відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних модифікацій та стрілецької зброї різного калібру. На тому ж напрямку проросійські бандформування ближче до вечора били з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї по одному з опорних пунктів сил АТО неподалік Невельського.

Луганський напрямок. На цій частині фронту противник ще до світанку відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів в районі Новоолександрівки. По опівдні бандити з автоматичних станкових гранатометів обстрілювали укріплення біля Кримського. З таких же гранатометів, а також озброєння БМП, близько 17.00 години вони здійснили обстріл бійців ЗС України, котрі тримають оборону неподалік Новозванівки.

За минулу добу бойовики 53 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Двоє бійців ЗСУ загинули, ще п'ятеро отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Зафіксовано 19 випадків відкриття вогню - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі