субота, 09 грудня 2017 18:56

Ворог накрив мінометним вогнем українські позиції під Луганським

  Бойовики і далі ведуть вогонь по позиціях Збройних сил України
Бойовики і далі ведуть вогонь по позиціях Збройних сил України

Бойовики і далі ведуть вогонь по позиціях Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Луганському напрямку Світлодарська дуга й надалі залишається епіцентром напруженості. Тут ворог зі 120-мм мінометів та піхотного озброєння вів вогонь по позиціях українських оборонців біля Луганського. Під час вогневих провокацій у районі Травневого, Лозового і Світлодарська бойовики застосували гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронт прямують 40 медичних "Хаммерів"

На Донецькому напрямку противник обстрілював захисників Авдіївки, Кам'янки і Широкиного з гранатометів різних модифікацій і стрілецької зброї. По укріпленнях сил АТО поблизу шахти Бутівка загарбники били з мінометів калібру 82-мм і легкого піхотного озброєння.

Загалом від опівночі бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню.

Співробітники СБУ знайшли заміновану схованку зі зброєю на території Ясинуватського району Донеччини. За повідомленням прес-центру спецслужби, небезпечне сховище знаходилось біля позицій бойовиків у лісосмузі. Підхід був замінований 2 гранатами на розтяжках.

Зараз ви читаєте новину «Ворог накрив мінометним вогнем українські позиції під Луганським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі