середа, 30 грудня 2020 07:45

Воїни ЗСУ вдарили по російських окупантах прицільним вогнем

Воїни ЗСУ вдарили по російських окупантах прицільним вогнем
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Протягом минулої доби, 29 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.

Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Неподалік Талаківки - зі станкових протитанкових гранатометів, а в районі Невельського та Авдіївки – підствольні гранатомети, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти гатять із важкого озброєння. У нас - поранений

"На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники дали адекватну відповідь. Серед наших воїнів бойових втрат та поранень немає", - розповіли в штабі.

Від початку сьогоднішнього дня, 30 грудня, ворог біля Авдіївки відкривав вогонь з ручного протитанкового та підствольного гранатомета.

Бойовики обстріляли приватний сектор населеного пункту Водяне. Обстріл вівся з міномету калібру 120 мм. Одна із мін влучила у подвір'я, але ніхто з мешканців не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Воїни ЗСУ вдарили по російських окупантах прицільним вогнем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі