пʼятниця, 15 вересня 2017 14:12

Воїн АТО підкорить світ пішки

  Воїн АТО Ананьєв пішов в піший похід країнами Європи, щоб довести українцям, що "безвіз" працює. Фото: з особистого архіву.
Воїн АТО Ананьєв пішов в піший похід країнами Європи, щоб довести українцям, що "безвіз" працює. Фото: з особистого архіву.

Відомий український десантник-блогер Валерій Ананьєв збирається вирушити в пішу кругосвітню подорож.

Про це розповів військовий в ефірі "Обоз.LIVE".

"Навесні я з друзями запускаю бізнес-проект. Як тільки я відчую, що він зможе функціонувати без мене, як тільки я відчую, що нікого не підведу, я піду пішки навколо планети. Я хочу піти в подорож на чотири роки", - розповів фронтовик.

За словами Ананьєва, 4 років йому повинно вистачити.

"Якщо я пройшов 2 тисячі кілометрів, то це - в 10 разів більше. Але справа в тому, що перед тим, як пройти ці 2 тисячі, я максимум міг пройти в армії за кілька днів кілометрів 80-100. Тобто, я пройшов в 20 разів більше, ніж проходив до цього", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ розповіла, коли на Донбасі буде місія ООН

Солдати, які виконують бойові завдання у зоні АТО, з вересня отримуватимуть більшу зарплатню. 7 тис. грн - це основне грошове забезпечення, 10 тис. грн – це доплата, якщо солдат провів в АТО повний місяць.

Зараз ви читаєте новину «Воїн АТО підкорить світ пішки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі