вівторок, 06 березня 2018 14:22

"Володіє людським потенціалом" - розповіли, чим Медведчук небезпечний для України

"Володіє людським потенціалом" - розповіли, чим Медведчук небезпечний для України
Віктор Медведчук зараз впливає на багато речей в країні й має багато прихильників навіть у західних регіонах, вважає український волонтер. Фото: Политрада

Віктор Медведчук, який зараз представляє Україну на Мінських перемовинах, небезпечний для держави і має великий вплив.

Так вважає волонтер Роман Сініцин, повідомляє "Апостроф".

"Він впливає на дуже багато речей, і ми до кінця навіть не розуміємо силу його економічного і політичного впливу. Він володіє величезною кількістю підприємств по всій Україні, які не структуровані в єдиний юридичний холдинг. Він володіє людським потенціалом: під ним багато депутатів місцевих рад, є осередки. Наприклад, на Закарпатті більшість у міськрадах – це люди Медведчука. Така ситуація в багатьох регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко пояснив, чому співпрацює з кумом Путіна

Наприклад, можна подивитися, як проходили останні лекції прихильників Віктора Медведчука в Херсоні та Миколаєві два місяці тому. Вони забарикадувалися в приміщенні, їх штурмували, була поліція. Тобто народ зовсім не інертний, і я не думаю, що зараз допустять явні прояви сепаратизму", - сказав волонтер.

2 березня прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков наголосив, що українських прикордонників вдалося обміняти завдяки Вікторові Медведчуку.

Зараз ви читаєте новину «"Володіє людським потенціалом" - розповіли, чим Медведчук небезпечний для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі