субота, 15 вересня 2018 14:22

Волкер сказав, хто знущається з російськомовного населення України

Волкер сказав, хто знущається з російськомовного населення України
Курт Волкер вважає, що Єдине місце, де страждає російськомовне населення України, - це територія Донбасу. Фото: ria.ru

Спеціальний представник США з питань України Курт Волкер вважає, що єдине місце, де страждає російськомовне населення України, - це територія Донбасу.

Про це він заявив на брифінгу в кулуарах зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії, пише interfax.com.ua.

"Російськомовне населення живе по всій Україні: і в Харкові, Слов'янську, Одесі, в Києві, всюди. Єдине місце, де воно страждає, - це там, де втрутилася Росія, там, де Росія здійснила окупацію", - каже Волкер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи ДНР змушують мешканців здавати відбитки пальців

Він зазначив, що Україні, можливо, необхідно подумати над тим, щоб додати співробітників на пропускних пунктах, знайти нові шляхи для доступу до пенсій для найбільш уразливого населення. А якщо Росія хоче поліпшити життя російськомовного населення на Донбасі, вона повинна вивести свої війська.

Президент України Петро Порошенко провів зустріч зі спеціальним представником Сполучених Штатів Америки Куртом Волкером. Співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі. Під час зустрічі було наголошено на важливості продовження санкційної політики проти Росії до повної деокупації української території.

Зараз ви читаєте новину «Волкер сказав, хто знущається з російськомовного населення України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі