четвер, 24 грудня 2020 16:09

Війна йде в цю саму мить: підірвався наш військовий

Війна йде в цю саму мить: підірвався наш військовий
Військовому надали медичну допомогу. Фото: Укрправда

На передовій підірвався український військовослужбовець.

Трагедія сталася в районі населеного пункту Красногорівка, пишуть у пресслужбі оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Facebook.

"24 грудня в районі населеного пункту Красногорівка внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримав поранення військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил. Українському захиснику надано медичну допомогу та оперативно доставлено до лікувального закладу. Життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи дотримувалися тиші на Донбасі - останні новини зі штабу

Планується створення інтернет-порталу для збереження задокументованих фактів про злочини на тимчасово окупованих територіях Криму та Донецької та Луганської областей України.

Меморандум підписали представництво президента в Автономній Республіці Крим, Офіс генерального прокурора, Український інститут національної пам'яті, Міжнародний фонд "Відродження" та Центр дослідження безпеки середовища "Прометей", повідомляє пресслужба Офіса генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «Війна йде в цю саму мить: підірвався наш військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі