четвер, 24 грудня 2020 07:41

Чи дотримувалися тиші на Донбасі - останні новини зі штабу

Чи дотримувалися тиші на Донбасі - останні новини зі штабу
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби, 23 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

На Приазов'ї поблизу Водяного ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових та підствольних гранатометів. Неподалік Талаківки - зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В передмісті Авдіївки - з ручного протитанкового гранатомета, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріли з артилерії й гранатометів і мінування позицій: останні новини з передової

"Постріли російсько-окупаційних військ не несли загрози життю та здоров'ю наших захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Серед українських військовослужбовців бойових втрат та поранень немає", - розповіли в штабі.

Від початку поточної доби, 24 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Україні повернули викраденого бойовиками молодшого сержанта Олександра Пупка. Військовослужбовця тримали в полоні бойовики так званої поліції ЛНР, повідомила 14-та окрема механізована бригада.

Зараз ви читаєте новину «Чи дотримувалися тиші на Донбасі - останні новини зі штабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі