вівторок, 05 червня 2018 09:25

Винищувачі стріляють ракетами "повітря-повітря": Росія почала "навчання" на українському кордоні

Винищувачі стріляють ракетами "повітря-повітря": Росія почала "навчання" на українському кордоні
Росія почала "навчання" на українському кордоні та в Криму. Фото: primrep.ru

На кордоні з Україною та в окупованому Криму почалися масштабні "військові навчання" Російської Федерації.

Російська військова авіація та Чорноморський флот "навчатимуться" в окупованому Криму, у Ростовській області та Краснодарському краї. Про це заявило Міноборони Росії, передає "РБК-Україна".

Зазначається, що у маневрах візьме участь авіцація протиповітряної оборони (ППО). Штурмова авіація відпрацює посадку на грунтовий полігон і бомбометання.

"Винищувачі і бомбардувальники виконають стрільби ракетами "повітря-повітря", а вертольоти армійської авіації забезпечать вогневу підтримку висадки десанту морської піхоти Чорноморського флоту. В рамках навчань засоби ППО з'єднання, дислокованого в Криму, будуть задіяні у відбитті ракетного удару кораблів умовного противника з моря", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як штурмовик Су-25 екстремально низько літав над пляжем: відео з кабіни пілота

Частина "навчань" відбудеться на полігоні за 80 км від українського кордону.

Акваторію біля Широкиного, в районі Мелекиного та Білосарайської коси, а також територію на схід від Бердянська закрили на літо. Через навчання армії військово-політичне керівництво України ухвалило рішення закрити на літо для цивільного судноплавства деякі райони Азовського моря.

Зараз ви читаєте новину «Винищувачі стріляють ракетами "повітря-повітря": Росія почала "навчання" на українському кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі