неділя, 02 вересня 2018 09:14

Військовий експерт спрогнозував загострення російської агресії

Військовий експерт спрогнозував загострення російської агресії
Росія буде продовжувати нарощувати агресію у зв'язку з втборами в Україні. фото: Дзеркало тижня

В Україні очікується найважчий етап російської агресії. Він пов'язаний із президентськими виборами. Владімір Путін все поставив на те, щоб президентські вибори в Україні виграв проросійський кандидат.

Так вважає головний редактор сайту "Інформаційний спротив", військовий оглядач Юрій Карін.

"Настає, мабуть, найважчий етап російської агресії. З прицілом на президентські і парламентські вибори Кремль задіє абсолютно всі важелі та інструменти гібридної війни. Нас примушуватимуть до голосування за необхідного путінському режиму кандидата, який пообіцяє принести в країну мир і виконає всі "забаганки" агресора - від федералізації з особливим статусом і фінансування квазі-республік "ДНР"/"ЛНР" за "чеченським форматом" до повного розвороту курсу країни від цивілізованого світу до "тайожного" союзу", - розповів Карін "Апострофу".

На проросійського президента України в Кремлі поставлено все. Він повинен забути про Крим, провести прямі переговори з маріонетками Кремля з окупованого Донбасу, докласти зусиль до зняття санкцій з РФ.

"Далі кремлівські ляльководи готують нові, чисті від крові і скандалів обличчя під прямі переговори з укладення миру і входження до складу України цих квазі-республік між проросійським президентом України (якщо такий буде обраний) і так званими "главами". Тут агресор змушений відступити від наративів "самовизначення народів" і власноруч призначити маріонеток в Донецьк і Луганськ. Позаяк проведення "виборів" на окупованих територіях загрожує РФ новими санкціями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що очікувати після ліквідації Захарченка

"Хто буде замість Захарченка? Суть одна - буде нова маріонетка Кремля, прізвище якої зовсім не важливе...буде призначена більш зручна кандидатура, спеціально заточена під так зване досягнення домовленостей з новим проросійським президентом України. Тобто це буде фігура без поганого шлейфу, судимості і крові на руках".
"Все в'ється навколо одного - залишити Україну у сфері інтересів РФ. Відповідно буде посилена інформаційна війна, в якій Кремль "розконсервує" всіх своїх агентів впливу в політикумі, медійному та експертному середовищах. Маніпуляції та дезінформація будуть ефективними для впливу на ті верстви населення, у яких за роки агресії ще не виробилася інформаційна гігієна. У Кремлі на кону стоїть все. Ми про це знаємо і готові до загострення".

Український військово-морський флот здатен відбити атаку Росії в Азовському морі й знищити її флот за лічені хвилини. Так вважає депутат від "Народного фронту" Юрій Береза.

Зараз ви читаєте новину «Військовий експерт спрогнозував загострення російської агресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі