неділя, 10 листопада 2019 20:43

Військові розповіли про обстріл вантажівки бойовиками

Військові розповіли про обстріл вантажівки бойовиками
Бойовики 5 разів обстріляли українських військових. Фото: BBC

На Донбасі бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. Четверо військових отримали поранення внаслідок обстрілу вантажівки з протитанкової керованої ракети.

Найманці РФ впродовж доби застосували ПТРК, зенітні установки, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"2 обстріли наших позицій російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": біля Майорська – із зенітної установки ЗУ-23-2, ручних і станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Новотошківського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли по позиціях Об'єднаних сил: двічі поблизу Новогнатівки – з протитанкового ракетного комплексу; біля Красногорівки – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сирії ліквідували двох росіян: показали фото

Чотири українські військовослужбовці отримали мінно-вибухові травми внаслідок обстрілів. Наразі вони перебувають у лікарні, загрози життю немає

Бойовики обстріляли вантажівку 128-ї гірсько-штурмової бригади протитанковою керованою ракетою. Загалом було зроблено 2 пуски ПТКР.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли про обстріл вантажівки бойовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі