вівторок, 21 лютого 2023 07:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові повідомили переможні новини з фронту

Військові повідомили переможні новини з фронту
Підрозділи ракетних військ і артилерії минулої доби уразили дві позиції протиповітряної оборони ворога та батарею реактивних систем залпового вогню противника. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 363-тя доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну.

Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступу на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках у районах Невського, Бахмута, Новобахмутівки, Водяного та Мар'їнки, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 21 лютого.

"За минулу добу підрозділи ЗСУ відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка і Масютівка Харківської області; Білогорівка Луганської та Васюківка, Берхівка, Бахмут, Василівка, Новобахмутівка, Водяне, Невельське та Мар'їнка на Донеччині. На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено", – сказано у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські аналітики зробили потужну заяву про ЗСУ на Донбасі

Авіація Сил оборони за добу завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також удару по зенітно-ракетному комплексу на вогневій позиції.

"Також, наші захисники збили три безпілотники типу "Ланцет". Підрозділи ракетних військ і артилерії минулої доби уразили дві позиції протиповітряної оборони ворога та батарею реактивних систем залпового вогню противника", – звітує Генштаб.

Українські військовослужбовці вчора відбилися біля Бахмута, Куп'янська та Кремінної. Знищили батарею РСЗВ, збили Су-25.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 20 лютого становлять понад 143 680 осіб. За минулу добу лави "200-х" поповнили ще понад 820 окупантів.

Також за добу ворог не дорахувався шести танків, літака, семи артилерійських систем та восьми бойових броньованих машин.

Зараз ви читаєте новину «Військові повідомили переможні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі