пʼятниця, 17 лютого 2023 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові повідомили переможні новини з фронту

Військові повідомили переможні новини з фронту
Підрозділи ракетних військ і артилерії водночас уразили чотири райони зосередження живої сили ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

В Україні розпочалася 359-та доба російського широкомасштабного вторгнення.

Противник продовжує зазнавати втрат, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 17 лютого.

"Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також один – по позиції зенітно-ракетного комплексу росіян", – сказано у зведені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти гинуть на всіх напрямках, ворог масово шукає кров

Підрозділи ракетних військ і артилерії водночас уразили чотири райони зосередження живої сили ворога, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, дві позиції зенітно-ракетних комплексів, склад боєприпасів, а також ще два інших важливих об'єкти окупантів.

Бої на Донбасі не припиняються ні на мить. 15 лютого російські війська продовжили наступ навколо Бахмута. За минулу добу між російськими та українськими військами в районі Бахмута відбулося щонайменше 25 бойових зіткнень. Українські сили відбили російські штурми поблизу самого Бахмута, а також Федорівки в 18 км на північ та Іванівського, що в 6 км на захід.

Зараз ви читаєте новину «Військові повідомили переможні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі