понеділок, 12 квітня 2021 07:49

Військові повідомили останні новини з передової

Військові повідомили останні новини з передової
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню. Фото: Reuters

Протягом минулої доби, 11 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

Зокрема, неподалік Невельського противник обстріляв позицій наших захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї, ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назавжди 24: ім'я та фото вбитого на Донбасі солдата

Неподалік Зайцевого і Шумів обстрілювали позиції українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

"Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає", - кажуть в штабі.

Станом на ранок 12 квітня обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Від липня 2020 року за пів року дії домовленостей щодо припинення вогню на лінії фронту загинули 5 українців. Але вже починаючи з цього року Україна втратила 26 своїх захисників. При цьому, Україна не планує наступ на окуповані території Донбасу. А хоче вирішити конфлікт мирним шляхом.

Зараз ви читаєте новину «Військові повідомили останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі