понеділок, 21 лютого 2022 19:01

Спецтема: Ворог біля українського кордону

Від обстрілу бойовиків загинув мирний житель
4

Російські окупанти обстріляли 21 лютого селище Новолуганське на Донеччині.

У результаті обстрілу загинув мирний житель, повідомив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко у Facebook. Пошкоджені також об'єкти інфраструктури.

"Бойовики обстріляли селище міського типу Бахмутського району. Загинула людина, дані про неї уточнюються. Селище залишилося без світла і опалення, було перебито газогін", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти наростили обстріли: невтішні новини з передової

Фото: facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Telegram повідомив, що обстріл стався у понеділок о 17:20.

"Під час обстрілу загинув місцевий житель 52-річний Роман Миколайович Широкий, Співчуття родині загиблого", - йдеться у повідомленні.

Збройні формування РФ 21 лютого обстріляли з окупованої територїі місто Щастя на Луганщині. Під вогнем, окрім Щастя, Врубівка. Люди лишилися без комунікацій, води, тепла та світла. Російські окупанти здійснили чотири прямих потрапляння у водозабір. Також обстріл в районі районних електромереж, працівники залишили свої робочі місця у зв'язку з прямою загрозою життю.

Зараз ви читаєте новину «Від обстрілу бойовиків загинув мирний житель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі