четвер, 20 грудня 2018 08:28

Везуть новорічні подарунки: Росія відправила черговий "гумконвой" на Донбас

Везуть новорічні подарунки:  Росія відправила черговий "гумконвой" на Донбас
На Донбас їде автомобільна колона з гуманітарними вантажами, яку відправило МНС Росії. Фото - UkrMedia

На Донбас їде автомобільна колона з гуманітарними вантажами, яку відправило МНС Росії. Серед речей, який повинен перевезти "гумконвой" вказані новорічні подарунки, повідомили в прес-службі МНС Росії.

"Автомобілі 84-ї колони МНС вийшли з Донського рятувального центру в Ростовській області і направляються до російсько-українського кордону", - розповіли у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озброєні бойовики заборонили спостерігачам ОБСЄ підходити до "гумконвою"

Як розповів представник російського МНС, перед кордоном колона розділиться на дві. Кожна з них пройде перевірку на пунктах пропуску, після чого автомобілі проїдуть до Донецька та Луганська.

У відомстві зазначили, що автомобілі повинні перевезти 400 тонн гуманітарних вантажів, в їх числі і новорічні подарунки. Примітно що це - останній "гумконвой" Росії на Донбас в році, що минає.

На окупованій Донеччині виявили російський "гумконвой" з машинами військового зразка. У колоні рухалося 45 вантажівок, з них 10 були військовими.

Зараз ви читаєте новину «Везуть новорічні подарунки: Росія відправила черговий "гумконвой" на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі