вівторок, 26 липня 2022 06:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Велика пожежа в Донецьку: росЗМІ заявили про удар ЗСУ

Велика пожежа в Донецьку: росЗМІ заявили про удар ЗСУ
Пожежа в Донецьку. Фото: t.me/chp_donetsk_vdnr

В окупованому Росією Донецьку спалахнула велика пожежа на нафтобазі після нічного вибуху.

Нафтобаза загорілася нібито після удару Збройних сил України, пише пропагандистське видання "ТАСС".

"Вогонь від пожежі видно в декількох районах Донецька, а полум'я б'є на пару десятків метрів у висоту. Горять цистерни з паливно-мастильними матеріалами", – ідеться в тексті.

Що по нафтобазі відпрацювали саме ЗСУ, підтвердив у Тelegram речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти готуються "намалювати" цифри "референдуму" про приєднання до Росії

"Підготовка до цього концерту в Донецьку була дуже ретельною, тому і такий "яскравий" результат. "Селітра й гуманітарка" горіли так яскраво, а "подушки і матраци" вибухали так довго і голосно, що чуло й бачило ледь не все місто", – додав Бртачук.

За його даними, внаслідок атаки окупанти не дорахувалися своїх військових.

"Напівтверезі орки, з повними штанцями "задоволення" тікали хто куди, хто встиг. Решта, як і замовляли, зайняли "вакантні" посади в найпотужнішому і найчисленнішому підрозділі, "вічній 200-й бригаді", – іронічно підсумував Братчук.

У ніч на 26 липня в Донецьку пролунала серія потужних вибухів. Після цього спалахнула пожежа на нафтобазі. У соцмережах писали, що в місті було світло, наче вдень. А вибухи – результат "ювелірної" роботи ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Велика пожежа в Донецьку: росЗМІ заявили про удар ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі