вівторок, 24 липня 2018 13:59

В зоні ООС "вантажем-200" стала диверсійна група бойовиків та "інженери"

В зоні ООС "вантажем-200" стала диверсійна група бойовиків та "інженери"
На Донбасі бойовики ліквідували свою ДРГ. Фото: "Техносотня"

На Донбасі група російських найманців-бойовиків підірвалася на власних мінах.

Через хаотичне мінування місцевості та відсутність взаємодії між підрозділами окупантів, самоліквідувалася ДРГ. Про смерть терористів повідомили у Головному управлінні розвідки МО України.

"Зокрема, 23 липня, під час спроби виходу за лінію зіткнення, на власному мінному полі підірвались диверсійно-розвідувальна група противника та "військовослужбовці" інженерно-саперного підрозділу, які повинні були забезпечити її прохід", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ходив необережно" - показали бойовика, який самоліквідувався біля Доломітного

Незважаючи на це, окупаційні війська продовжують удосконалювати інженерне обладнання передових позицій на Донбасі та встановлювати додаткові мінно-вибухові загородження. Зокрема і з використанням заборонених міжнародними конвенціями протипіхотних мін.

Українській армії на Донбасі діяти стало значно легше, проте говорити про просування сил ООС вперед ще зарано. Керівництво українських силових відомств заявляє про готовність до активізації дій на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «В зоні ООС "вантажем-200" стала диверсійна група бойовиків та "інженери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі