четвер, 25 червня 2020 17:53

У США висловилися щодо російських парадів

У США висловилися щодо російських парадів
США стурбовані проведенням російських парадів на окупованих територіях. Фото: Facebook/U.S. Embassy Kyiv Ukraine

Посольство США в Україні висловило глибоку стурбованість щодо російських військових парадів, проведених на окупованих територіях України 24 червня.

На цьому наголошується в повідомленні на сторінці посольства США в Україні у Facebook.

"Ми долучаємося до Міністерства закордонних справ України / MFA of Ukraine та висловлюємо глибоку стурбованість щодо російських військових парадів, проведених на суверенній українській території 24 червня. Разом з нашими українськими партнерами ми твердо підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України, і ми будемо продовжувати робити так, щоб ціна слідування стежкою агресії була дуже високою для Росії", — написано в інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парад у Москві: "Бумеранг" задимівся й вийшов з ладу

У Міністерстві закордонних справ України висловили Російській Федерації протест через проведення так званих військових парадів підрозділів Чорноморського флоту РФ на тимчасово окупованій території АР Крим та Севастополя, а також підрозділів російських збройних формувань в окупованих містах Донецьк та Луганськ.

Зараз ви читаєте новину «У США висловилися щодо російських парадів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі