пʼятниця, 02 лютого 2018 17:09

У ДНР "покращення": Захарченко підготував залізницю до здачі на металобрухт

У ДНР "покращення":  Захарченко підготував залізницю до здачі на металобрухт
Терористи ДНР готуються розпиляти "націоналізовану" залізницю. Фото: rail-club.ru

Терористи ДНР готують заяви про відправлення "націоналізованої" залізниці на металобрухт.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Олексій Чібісов.

Він повідомив, що працівники залізниці за наказом "адміністрації" перефарбували кілька вагонів і поставили на них мітку "ДП Донецька залізниця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не зустрічав жодного "ополченця", який бачив би в Захарченкові героя" - розповідь екс-полоненого

"У рамках "націоналізації" ватажки "республіки" незабаром оголосять про те, що підприємство встає з колін. Розкажуть про неймовірні прибутки, які незабаром принесе залізниця "республіки", хоча при цьому готується масштабне скорочення половини працівників підприємства. Частину вагонів "за підсумками ревізії" відправлять на металобрухт. Сама залізнична компанія "націоналізована" ще в 2014-му, але зараз терористи згадали, що за документами вантажний парк вони не віджали. Виправляються, граючись у демократію", - написав він.

Ватажки терористів ДНР Олександр Захарченко та ЛНР Леонід Пасічник сьогодні підписали "Протокол про наміри тісної співпраці в економіці і створення єдиного митного простору". Зазначається, що у рамках "протоколу" було підписано "угоду" про співпрацю між ДП "Донецька залізниця" та державним унітарним підприємством "Луганська залізниця", згідно з яким планується взаємодія цих підприємств у питаннях вантажоперевезень і пасажирського залізничного транспорту.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР "покращення": Захарченко підготував залізницю до здачі на металобрухт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі