середа, 11 січня 2017 11:36

В Авдіївці вкрали 1 млн грн з держбюджету

В Авдіївці вкрали 1 млн грн з держбюджету

На Донеччині триває досудове розслідування про перерахування бюджетних коштів за невиконані роботи. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

У листопаді 2016 року між Авдіївською центральною міською лікарнею та товариством з обмеженою відповідальністю уклали договір про виконання капітального ремонту будівлі міської дитячої поліклініки на загальну суму понад 1 млн 250 тис. грн.

Наприкінці грудня 2016 року Авдіївська центральна міська лікарня згідно договору перерахувала на рахунок товариства з обмеженою відповідальністю понад 1 250 грн бюджетних коштів за фактично виконані роботи.

Прокуратура спільно зі співробітниками управління захисту економіки Донецької області та департаментом захисту економіки Нацполіції України встановила, що донині роботи згідно з договором в повному обсязі не виконали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики грабують жителів окупованої території

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією як службове підроблення.

Досудове розслідування під процесуальним керівництвом Красноармійської місцевої прокуратури триває.

На Донбасі за минулу добу відбулося 49 обстрілів. Внаслідок бойових дій загинув військовослужбовець, троє поранені.
Зараз ви читаєте новину «В Авдіївці вкрали 1 млн грн з держбюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі