четвер, 01 грудня 2022 07:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Уражені цілі й відбиті атаки: гарні новини від ЗСУ

Уражені цілі й відбиті атаки: гарні новини від ЗСУ
Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за минулу добу уразили сім районів зосередження особового складу та ОВТ. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів: Новоселівське, Стельмахівка і Білогорівка Луганської області, а також Білогорівка, Яковлівка, Бахмут, Курдюмівка, Красногорівка, Кам'янка, Водяне, Первомайське і Мар'їнка на Донеччині.

Авіація Збройних сил України протягом минулої доби завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога, а також чотири удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 1 грудня.

"Українські підрозділи збили ворожий безпілотник, імовірно, типу "Орлан-10". Інформація уточнюється", ‒ ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог іде в оборону на півдні: найцікавіше зі зведення Генштабу

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за минулу добу уразили сім районів зосередження особового складу та ОВТ, склад пально-мастильних матеріалів, а також п'ять інших важливих об'єктів противника.

Кремль не засвоїв уроків з попередніх кампаній з великою кількістю втрат на фронті, які зосереджені лише з метою обмеженого оперативного чи стратегічного значення. Про це свідчать російські зусилля навколо Бахмута на Донеччині.

З кінця травня армія Російської Федерації перманентно витрачає бойові сили на невеликі населені пункти довкола Бахмута. У своєму наступі за шість місяців вони змогли просунутися лише на кілька кілометрів. Дії РФ щодо наступу на Бахмут призвели до поступового виснаження живої сили й техніки, внаслідок цього війська опинилися затиснутими у незначних населених пунктах на тижні й місяці.

Зараз ви читаєте новину «Уражені цілі й відбиті атаки: гарні новини від ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі