середа, 13 червня 2018 08:32

Українські військові прицільно знищили російське БМП

Українські військові прицільно знищили російське БМП
"Під час бойових дій минулої доби 1 український військовослужбовець загинув", - написано у повідомленні ООС

За минулу добу військові Об`єднаних сил знищили бойову броньовану машину противника. За добу ЗСУ ліквідували п'ятьох бойовиків та чотирьох пораненили. Російські найманці продовжуютть зазнавати втрат на Донбасі.

Упродовж 12 червня ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил була контрольованою, пише прес-служба операції Об`єднаних сил.

Інтенсивність боїв залишалась на попередньому рівні. Російсько-окупаційні війська 32 рази вдавалися до прицільного вогню по позиціях українських військових. 9 разів застосовували міномети калібрів 120 мм та 82 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донбас у надійних руках: бійці показали, як кошмарять бойовиків

Підрозділи Об'єднаних сил з метою недопущення просування противника в бік наших позицій та подавлення вогневих точок ворога давали адекватну відповідь.

"Під час бойових дій минулої доби 1 український військовослужбовець загинув", - написано у повідомленні ООС.

За даними розвідки, вчора ввечері була знищена бойова броньована машина противника.

Загалом за добу 5 окупантів було знищено та 4 поранено.

Сьогодні, упродовж ночі 13 червня, ворог 7 разів порушував режим тиші, з них 3 рази застосовував озброєння заборонене Мінськими домовленостями поблизу населених пунктів Новотошківське та Новоолександрівка.

Під час бою було поранено двох українських військовослужбовців.

У Збройних силах України перебувають за штатом 266 собак. Кожна з них має родовід, чистоту службової породи та риси характеру, які необхідні для несення служби.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові прицільно знищили російське БМП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі