вівторок, 03 вересня 2019 21:46

Україна завершила демонтаж фортифікаційних споруд в Станиці Луганській

Україна завершила демонтаж фортифікаційних споруд в Станиці Луганській
Роботи з демонтажу фортифікаційних споруд в Станиці Луганській завершені. Фото: Facebook

Україна завершила роботи з повного демонтажу фортифікаційних споруд у районі зруйнованого моста у Станиці Луганській.

Водночас бойовики не здійснили демонтаж споруд, необхідних для будівництва моста. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації в Facebook.

"Візуально з української сторони можна бачити, що з боку т. зв. "ЛНР" на відстані, приблизно, 10 метрів від зламу моста знаходиться будка типу "кунг", де нанесені букви "СЦКК". Ця будка буде створювати реальні перешкоди при будівництві моста. І тому стверджувати, що у т. зв. "ЛНР" демонтували всі свої споруди на рубежі моста, рано", - йдеться в повідомленні.

Крім того, піротехнічні підрозділи ДСНС провели перевірку та очищення від вибухонебезпечних предметів ґрунтової дороги, яку планують використовувати як технологічну для під'їзду будівельної техніки в нижній частині моста.

"Обстежено практично вся дорога, але, приблизно, за 200 метрів від зламу моста роботи були зупинені, бо від СММ ОБСЄ не надійшли гарантії безпеки з боку т.зв. "ЛНР", - зазначили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засудили бойовика, що вбивав українських бійців на висоті Валєра

Поліцейські в Станиці Луганській, виявили раніше неодноразово судимого за скоєння тяжких злочинів 36-річного луганчанина. За оперативною інформацією, перебував у лавах незаконних збройних формувань так званої ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Україна завершила демонтаж фортифікаційних споруд в Станиці Луганській». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі