неділя, 13 серпня 2017 14:45

У зоні АТО загинув один український воїн - Мотузяник

У зоні АТО загинув один український воїн - Мотузяник
За минулу добу в зоні АТО загинув один український військовослужбовець. Фото: 112

За минулу добу в зоні АТО загинув один український військовослужбовець.

Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець, на жаль, загинув, двоє отримали поранення і ще троє зазнали бойових травмувань", - сказав Мотузяник.

За його словами, найбільш неспокійно учора було на Луганському напрямку. Бойові дії велися там на Бахмутській трасі та в Попаснянському районі. В темну пору доби ворог активно застосовував міномети і випустив у бік українських позицій майже 50 мінометних боєприпасів. Також бойовики кілька разів застосовували бронетехніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підірвався на гранаті у власному домі

"Всього на Луганському напрямку сталося 10 ворожих збройних провокацій, у 6 з них окупанти застосовували важку зброю", - повідомив він.

На Донецькому напрямку бойові дії велися на позиції шахта "Бутівка" та в районі населеного пункту Опитне. Важкої зброї ворог не застосовував. Всього окупанти там здійснили 3 обстріли.

На Маріупольському напрямку бойовики здійснили чотири обстріли українських позицій, зокрема, у Новотроїцькому, Павлополі і Водяному, при цьому ворог тричі застосовував міномети і випустив 20 мін.

У зоні АТО ліквідована кулеметна точка проросійських терористів.

Зараз ви читаєте новину «У зоні АТО загинув один український воїн - Мотузяник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі