понеділок, 13 липня 2020 09:38

У "Слузі народу" запропонували нові кандидатури для переговорів по Донбасу

У "Слузі народу" запропонували нові кандидатури для переговорів по Донбасу
Нардеп від "Слуги народу" запропонував нові кандидатури для Мінських переговорів. Фото: Facebook/Olexandr Kachura

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура запропонував задіяти на переговорах ТКГ депутатів місцевих рад, обраних на підконтрольній Україні території Донбасу.

Як заявив він в ефірі телеканалу "Україна 24", "ми могли б використовувати в хорошому сенсі цього слова тих депутатів, яких оберуть до обласних рад там, в переговорах тристоронньої контактної групи - з тими територіями (тимчасово окупованими. - Gazeta.ua), щоб вони домовлялися.

Парламентарій вважає, що депутати, обрані з місцевого населення на підконтрольних Україні територіях Донбасу, стануть легітимними представниками цієї території для переговорів вз центральними органами державної влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радіоактивна вода потрапила у водоносні горизонти

Качура зазначив, що підтримає проєкт постанови про місцеві вибори в Україні, в якому є дискусійний пункт про проведення виборів до облрад Донецької та Луганської областей на підконтрольних територіях, але подаватиме правки в цей документ.

Бойовики ДНР блокують рух місцевих жителів через свої блокпости на тимчасово окупованій частині Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" запропонували нові кандидатури для переговорів по Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі