пʼятниця, 10 березня 2017 17:50

У Порошенка розповіли, що зроблять із Джигурдою

У Порошенка розповіли, що зроблять із Джигурдою
Тут Джигурда ще з українським паспортом

Позбавляти українського громадянства актора Микиту Джигурду, який отримав паспорт самопроголошеної ДНР, не варто. Так вважають у "Блоці Петра Порошенка", повідомляє "Обозреватель".

"Ми не визнаємо ДНР-ЛНР, тож отримання Джигурдою "паспорта" не може бути аргументом для позбавлення громадянства. Якщо ми позбавимо його громадянства на цій підставі, то Україна автоматично визнає їх легітимність. Я б цього не робив і не радив нікому з чиновників", - сказав нардеп і член комісії з громадянства Валерій Пацкан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кобзон заявив, що не має паспорта ДНР

Він підкреслив, що процедура позбавлення громадянства доволі складна. Джигурду можна позбавити українського громадянства, якщо довести, що він розпалює ворожнечу всередині країни. Факту отримання документів фейкової республіки тут замало.

Микита Джигурда хотів отримати паспорт самопроголошеної ДНР з низкою умов. Хотів дати концерт у Донецьку і щоб паспорт ДНР йому під час концерту публічно на камери вручив Олександр Захарченко.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка розповіли, що зроблять із Джигурдою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі