понеділок, 15 червня 2020 07:23

У нас поранений, у бойовиків – "200-й": як минула доба на Донбасі

У нас поранений, у бойовиків – "200-й": як минула доба на Донбасі
Українські військові відповідали на всі обстріли збройних формувань РФ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Наші захисники дали гідну відповідь і 14 червня, за даними розвідки, знищили одного російського найманця, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики блокують роботу КПВВ на Донбасі

"Агресор обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї поблизу 8 населених пунктів. Найгарячіше було нашим оборонцям біля Луганського, де окупанти 5 разів відкривали вогонь, зокрема і з мінометів 120 калібру. Підрозділи Об'єднаних сил своєчасно реагували на всі ворожі провокації та прицільним вогнем по позиціях загарбників подавили їх збройну активність", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби окупаційні війська активності не проявляли. Втрат серед українських захисників немає.

Окупаційні сили з мінометів 82-го калібру обстріляли житлові райони Широкино на Донбасі. Одна з мін бойовиків потрапила в будинок мирних жителів.

Зараз ви читаєте новину «У нас поранений, у бойовиків – "200-й": як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі