понеділок, 25 листопада 2019 11:16

У ДНР відповіли на зізнання колишнього "народного мера" Горлівки

У ДНР відповіли на зізнання колишнього "народного мера" Горлівки
До повернення на підконтрольну Україні територію Матюха керував окупованою Горлівкою й був функціонером Компартії ДНР. ФОТО: dailystorm.ru

Голова "Компартії ДНР" Борис Литвинов назвав вигадками інформацію колишнього "мера" Горлівки Едуарда Матюхи про роботу на українську розвідку.

Повідомляють про це Новини Донбасу.

"Він бере із відкритих джерел фотографії або розповідає про людей. Це вже багато разів по телевізору показували, у пресі писали. Він видає відомі факти за ексклюзив. Я вважаю, із цієї справи на Україні роблять піар", — заявив він.

За словами Литвинова, Матюха був "звичайним активістом середньої руки" й доступу до "держтаємниць" не мав. Видаючи ж колишнього "мера" за важливого інформатора, як стверджує лідер компартії ДНР, українські спецслужби намагаються продемонструвати свою роботу й значимість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увесь Південь України: Клімкін заявив про наміри Росії

Про відсутність у Матюхи можливості дізнаватися секретну інформацію заявив і "депутат" ДНР Владислав Бердичевський.

Колишній "народний мер" Горлівки Едуард Матюха заявив, що працював на українську розвідку. Збирав інформацію про ситуацію на окупованих бойовиками територіях протягом 5 років. Інформацію Матюхи підтвердив представник Головного управління розвідки Вадим Скибицький.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР відповіли на зізнання колишнього "народного мера" Горлівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі