субота, 14 липня 2018 18:21

Терористи почали підриватися на власних мінах

Терористи почали підриватися на власних мінах
Бойовики не узгоджують мінні поля. Фото: "Спільнокошт"

Серед російських терористів на Донбасі збільшилася кількість небойових втрат після того, як була введена практика "неузгодженого" мінування місцевості.

Про це заявили в оперативному зведенні Міноборони України про ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Українські розвідники повідомили, що командування бойовиків проводить заходи, щоб знизити кількість подібних втрат. Створюють спеціальні команди для перевірок місцевості в районах, де планується розміщення підрозділів окупаційних військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни похвалились посмертними нагородами за участь у війні на Донбасі

Постійне нарощування окупантами площі мінних загороджень становить серйозну небезпеку для жителів окупованих територій і істотно знижує свободу їх пересувань, додали у Міноборони.

Найманець з Москви Микола Карлюк з позивним "Кока", який воював на Донбасі, самоліквідувався на батьківщині. Терорист помер в результаті проблем зі здоров'ям.

Служив в поліцейському відомстві Російської Федерації у відділі по боротьбі з організованою злочинністю. Нагороджений пам'ятною ювілейною медаллю "За заслуги в боротьбі з організованою злочинністю". Звання - сержант міліції.

Зараз ви читаєте новину «Терористи почали підриватися на власних мінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі