середа, 01 листопада 2017 13:30

Терористи приготувалися штурмувати Авдіївку

Терористи приготувалися штурмувати Авдіївку
Бойовики обстрілюють українські позиції. Фото: соцмережі

Минулого тижня російсько-терористичні війська інтенсивно обстрілювали позиції українських військ у районі населених пунктів Богуславське, Троїцьке, Водяне, Павлопіль, Гнутове, Талакывка, Широкине, Старогнатівка й Авдіївка.

Також ворог активно підтягував сили в напрямку Авдіївки та Ясинуватої.

У селища Крута Балка, контроль над яким негласно поділений навпіл між терористами і ВСУ, ворог посилив свої позиції. Південніше Василівки обладнали і ретельно замаскували новий опорний пункт з бронетехнікою, а в бік насосної станції підігнали чотири БМП-2 та БТР-70/80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія пішла у наступ на Донбасі

На думку експертів, окупанти давно націлилися на захоплення піщаного кар'єру або висоти 229,8. Після чого весь Авдіївський вузол оборони українських військ може опинитися у складній ситуації, повідомляє "Інформаційне опір".

Місяць тому через Ясинувату в район Крутої Балки активно перекидали танки і БМП.

А в січні цього року в районі населених пунктів Крута Балка - Василівка йшли запеклі бої з втратами з обох сторін.

За минулу добу незаконні збройні формування на Донбасі 17 разів порушили перемир'я. Переважаючим вогнем із піхотного озброєння сили АТО 13 разів пригнічували активність найманців.

Зараз ви читаєте новину «Терористи приготувалися штурмувати Авдіївку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі