середа, 01 листопада 2017 07:01

Бойовики порушили перемир'я 17 разів, є втрати

Бойовики порушили перемир'я 17 разів, є втрати
Унаслідок бойових дій один український воїн загинув, ще 5 отримали поранення. Фото: facebook

За минулу добу незаконні збройні формування на Донбасі 17 разів порушили перемир'я. Переважаючим вогнем із піхотного озброєння сили АТО 13 разів пригнічували активність найманців.

Унаслідок бойових дій один український воїн загинув, ще 5 отримали поранення.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції на сторінці Facebook.

У районі проведення АТО ворог порушує перемир'я та застосовує озброєння, калібр якого перевищує 100 мм, що підтверджує зацікавленість бойовиків в ескалації конфлікту на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пора підтримати Київ: росіянам набридла війна за Донбас

Увечері бойовики майже 2 год били із 122-міліметрової артилерії, мінометів калібру 120 мм, гранатометів та кулеметів по оборонцях Широкиного, що на приморському напрямку. Наші воїни відповідали противнику із піхотного озброєння. У результаті цього протистояння отримали поранення 3 українських військовослужбовців.

На луганському напрямку російсько-окупаційні угруповання вночі випустили 5 мін калібру 120 мм неподалік Оріхового.

На донецькому напрямку під ворожим вогнем із різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинились позиції української армії на підступах до Авдіївки, Луганського та Зайцевого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мають свій інтерес" - розповіли, чому США надають летальну зброю Україні

Народний депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук готовий взяти на поруки прикордонника Сергія Колмогорова, якого засудили до 13 років тюрми за виконання наказу зупинити машину з порушниками на блокпосту в зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики порушили перемир'я 17 разів, є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі